Vårat fokus ligger på att göra installationer med hög kvalite och att du som kund ska vara helt nöjd med utfört arbete. Vi ser till att hålla er uppdaterade om erat projekt, stort som smått.

LT EL&teknik AB projekterar, installerar och utför allt inom el- och teleinstallationer i alla typer av fastigheter. Från offentliga och samhällsviktiga miljöer, industri och bygg – till handel, mötesplatser inom nöje och bostäder.

Tack vare vår långa erfarenhet och breda kompetens erbjuder vi total- och generalentreprenad inom el- och teleinstallationer med hög kvalitet och säkerhet. För oss är det viktigt att våra kunder är trygga och nöjda med oss som leverantör – därför arbetar vi med utgångspunkt i tre grundpelare: kvalitet, service och ansvar. Det ger oss förståelse och möjlighet att förvalta våra kunders behov, förväntningar och önskemål.

Vi finns i Stockholm och Göteborg med omnejd och har ett brett nätverk av samarbetspartners över hela Sverige.


Vanligast ställda frågor.

Standard installation kostar 6590 SEK (ex. moms) innan avdraget grön teknik som uppgår till 50%.

Ja, vi tillhandahåller installationer i hela Sverige.

Efekten misnskas eller ökas beroende på vilken belastning ligger på inkommande säkringar. Dvs. Huvudsäkring överbelastas inte då lastbaleringen prioriterar alltid husets behov och skickar effekten som blir över till laddboxen.

Bara svensk certifierade elektriker.

Ac 3,7-43 kW dc 150-350 kW

Vi är Dynamisk företag med teknik och innovation i focus.

Flerårig erfarenhet inom el, kraft och styr.

Strävar efter dom mest hållbara, miljövänliga effektiva lösningar.