EVB E-WALL

PDF katalog

EVB e-väggstationer är en idealisk lösning för nybyggnation i en-eller flerfamiljshus. Stationerna är monteras i väggen, vilket underlättar användningen och behåller fasadens estetiska utseende. Effektens intervall från 3,7 till 22 kW i enfas eller trefas. Vi utrustar stationerna med tre varianter av kontakter:

 • Typ 2-uttag
 • Typ 2-kontakt med rak kabel upp till 6 m
 • Typ 2-kontakt med spiralkabel upp till 4,8 m

pris från 11 760 SEK ex. moms

Framsidan av stationen är gjord av mycket estetiskt härdat glas, målad i två nyanser; Velvet Black - svart och vit Harmony - vit. Ytan är mycket motståndskraftig mot miljö och mekaniska skador.

Stationen gör det möjligt att balansera kraften i hela byggnaden, så att maximal effekt allokeras till laddning när efterfrågan på kraft i bostaden/bostader minskar. Perfekt för användning på privata parkeringsplatser med begränsat utrymme och tillgång. Laddningsprocessen kan slås på med: Plug & charge, RFID-kort, WiFI-applikation och OCPP protokoll.


EVB WALLBOX NANO AC

PDF katalog

De minsta stationen med en effekt på upp till 22 kW. Enfas eller trefas. Idealisk för privat användning i småhus eller parkeringsplatser i flerfamiljshus. Stationerna är utrustade med tre varianter av typ2-kontakten; uttag eller stickpropp med rak eller spiralkabel med en längd på 4,8 m.

Framsidan av stationen är gjord av Solid Surface ® med hög motståndskraft mot miljö- och mekaniska skador. Möjlighet att välja egen färg och grafik fins. Stationen gör det möjligt att balansera kraften i hela byggnaden så att maximal effekt allokeras till laddning när efterfrågan på kraft i bostaden minskar.

 • Effekt upp till 22 kW
 • 3 varianter av typ 2-kontakt
 • Möjlighet att balansera kraften

pris från 10 200 SEK ex. moms


EVB WALLBOX 1M AC

PDF katalog

EVB Wallbox 1M AC-station är väggmonterad, kompakt, fullt utrustad laddstation med en laddningspunkt. Idealisk för privat, myndighets och företags bruk så som kontor, offentliga parkeringsplatser, flerfamiljshus parkeringar.

Stationen kan installeras var som helst på väggen eller på en anpassad plattform. Framsidan av stationen är gjord av Solid Surface ® med hög motståndskraft mot miljö- och mekaniska skador.

 • Effekt upp till 22 kW
 • 3 varianter av typ 2-kontakt
 • Möjlighet till en mobilversion

pris från 14 280 SEK ex. moms


EVB WALLBOX 1M PRO AC

PDF katalog

Det är en relaterad version av Wallbox 1M-stationen, PRO-versionen kännetecknas av ett annat hölje, mer kompakt. Dess funktionalitet och iögonfallande utseende kommer att fungera var som helst, eftersom den kan monteras på en vägg eller på en anpassad plattform.

Stationen kan installeras var som helst på väggen eller på en anpassad plattform, med möjlighet att fästa en uppsättning hjul på den, vilket ger oss ännu större bekvämlighet.

 • Effekt upp till 22 kW
 • 3 varianter av typ 2-kontakt
 • Möjlighet till en mobilversion
 • Perfekt för garaget

pris från 15 600 SEK ex. moms


Vanligast ställda frågor.

Standard installation kostar 6590 SEK (ex. moms) innan avdraget grön teknik som uppgår till 50%.

Ja, vi tillhandahåller installationer i hela Sverige.

Efekten misnskas eller ökas beroende på vilken belastning ligger på inkommande säkringar. Dvs. Huvudsäkring överbelastas inte då lastbaleringen prioriterar alltid husets behov och skickar effekten som blir över till laddboxen.

Bara svensk certifierade elektriker.

Ac 3,7-43 kW dc 150-350 kW

Vi är Dynamisk företag med teknik och innovation i focus.

Flerårig erfarenhet inom el, kraft och styr.

Strävar efter dom mest hållbara, miljövänliga effektiva lösningar.