Swedish

AC laddstationer

AC-laddstationer för elfordon är ett utmärkt val både som hemladdstation och som offentliga laddplatser på grund av sina kompakta mått och attraktiva priser. Deras effekt sträcker sig från 3,7 kW upp till 43 kW.

Effektspann

3.7 – 43 kW

EVB ADVERT S AC

EVB Advert S AC-stationsmodellen är den modernaste serien av stationer, främst avsedd för offentliga utrymmen på grund av utrustningen med utomhusreklammedia och från 1 till 4 snabbladdningspunkter. Inbyggd multimedia Samsung skärm 55 eller 75 tum, 4H UHD 3820x2160 med ett reklaminnehållshanteringssystem (enkelsidigt eller dubbelsidigt), upplyst city light som reklammedium.

 • 55 eller 75 tum multimediaskärm från Samsung.
 • Laddningspunktseffekt upp till 43 kW.
 • Upp till 4 laddpunkter.
 • Digital Signage Android Player - ett molnbaserat reklam innehållshanteringssystem.

EVB ADVERT AC

Maximera din inkomst med vår avancerade laddstation utrustad med en inbyggd 55 eller 75 tum Samsung multimediaskärm med 4K UHD-upplösning (3820x2160). Med ett kraftfullt reklaminnehållshanteringssystem erbjuder denna station en fantastisk möjlighet att visa fängslande reklam.

 • 55 eller 75 tum Samsung multimediaskärm.
 • Laddpunktseffekt upp till 43 kW.
 • Upp till 4 laddpunkter.
 • Digital Signage Android Player - ett molnbaserat reklam innehållshanteringssystem.

EVB E-WALL AC

EVB E-wall-stationer är en idealisk lösning för nybyggda enfamiljs- och flerfamiljshus. Stationerna monteras i väggen, vilket underlättar användningen och gör det möjligt att bibehålla den estetiska utformningen av fasaden. Det finns möjlighet att välja effekt inom intervallet 3,7 till 22 kW i enfas- och trefasversioner. Framsidan av stationen är konstruerad med en extremt hållbar 5-6 mm tjock Solid Surface syntetisk platta. Den är täckt med folie eller screentryck, vilket gör det möjligt att inkludera önskade grafiska element.

 • Laddpunktseffekt upp till 22 kW.
 • Lysdioder (RGB) som visar de olika stadierna av laddning.
 • Tre varianter av kontakter: sockel typ 2; typ 2-kontakt med rak kabel upp till 6 m; typ 2-kontakt med spiralkabel upp till 4,8 m.

EVB 2M AC

Den EVB 2M AC-stationen är utformad för hemmabruk eller för särskilt förberedda platser - till exempel i underjordisk version EVB-UG, monterad på en mobil hydraulisk plattform i stadsmiljö. Den är utrustad med en eller två laddningspunkter, där den första kontakten är av typ AC type-2 och den andra är en AC-laddningskabel med en typ-1 eller typ-2 laddningskontakt för elfordon.

 • Laddpunktseffekt upp till 22 kW.
 • Upp till 4 laddpunkter.
 • Möjlighet till underjordisk version.

EVB WALLBOX 2M AC

EVB Wallbox 2M AC-stationen är en kompakt station som kan monteras på väggen eller på en stolpe och har två laddningspunkter. Varje punkt kan individuellt anpassas efter dina behov. Den kan även installeras inomhus, inklusive underjordiska parkeringsplatser i kontorsbyggnader och köpcentrum.

 • Laddpunktseffekt upp till 22 kW.
 • Upp till 2 laddpunkter.
 • Tre varianter av typ 2-kontakt.
 • Perfekt för garaget.

EVB WALLBOX 1M AC

EVB Wallbox 1M AC är en kompakt och fullt utrustad laddningsstation med en laddningspunkt. Den är idealisk för privat användning, kontor och allmänna parkeringsplatser. Stationen kan monteras på vilken plats som helst på väggen eller på en lämplig plattform. Framsidan av stationen är tillverkad av Solid Surface-material med hög motståndskraft mot miljömässiga och mekaniska skador.

 • Laddpunktseffekt upp till 22 kW.
 • 7” HB HDMI TFT-skärm som visar laddningsprocessen.
 • Perfekt för garaget.

Vanliga frågor

Vad är er leveranstid?

Standard leveranstid är cirka 6-8 veckor beroende på beställning. Kontakta oss för att avtala ett mer detaljerat leveransdatum.

Vilka effekter har era laddstationer?

Vi har ett brett utbud av produkter, inklusive både AC- och DC-laddare för elbilar med olika utrustning och effekt. Effektintervallet för våra elbils-laddare är:

 • AC 3.7-43kW
 • DC 40-480kW

Vem installerar laddstationer?

Laddstationer installeras endast av svenska certifierade elektriker.

Hur snabbt laddar era stationer?

De snabbaste DC-laddarna kan ladda en bil på upp till en halvtimme. Laddningstiden för elbilar beror på:

 • effekten hos laddaren för elbilar
 • batterikapacitet
 • effekten hos omvandlaren installerad i bilen.

Vilken station är bäst för privat bruk?

Det bästa valet för privat bruk är små laddstationer som:

 • EVB E-wall – monterad i väggen, vilket inte bara gör den mycket enkel att använda utan också smälter nästan sömlöst in i fasaden och förbättrar dess estetik.
 • EVB Wallbox 2M AC – den kan hängas på väggen i garaget, vilket gör att den tar upp lite plats och kan ladda två bilar samtidigt. Laddpunktseffekt upp till 22 kW.

Hur hanteras reklaminnehållet på EVB Adverts laddstationer?

Reklaminnehållet på EVB Adverts laddstationer hanteras med hjälp av Digital Signage Android Player. Denna programvara låter dig hantera innehåll på din bildskärm var som helst med en internetanslutning - logga bara in på relevant webbplats, ladda upp videor, bilder, webbsidor, RSS-flöden, fjärrinnehåll, dela upp skärmen i valfritt antal skärmområden av valfri storlek och position och mycket mer.

Den stora fördelen med Central Stacks-programvaran är att servern finns i molnet, så klienten behöver inte installera och underhålla den på sin sida, och därför kan innehållet på alla anslutna medier hanteras var som helst och på vilken enhet som helst genom att logga in på servern via en webbläsare. Vår faktureringsmodell för Central Stacks-licenser är också mycket enkel och transparent, till skillnad från många andra system på marknaden, eftersom det årliga licenspriset redan inkluderar alla kostnader som kunden ådrar sig för systemet inklusive serverunderhåll etc., så i varje steg av projektet vet kunden exakt hur mycket det kommer att kosta honom att utöka DS-nätverket med ytterligare installationer.

Hur reglerar ni betalningarna med användarna av laddstationer?

Våra laddstationer är utrustade med ett mät- och faktureringssystem, vilket möjliggör snabb avräkning med kunden. Avräkningar görs via mobilapplikationer, RFID-kort eller en betalterminal.

Vad är skillnaden mellan att ladda en bil med AC och DC?

I de enklaste termerna ligger huvudskillnaden i fordonets laddningshastighet. Vid växelströmsladdning (AC) laddas elbilen vanligtvis långsammare jämfört med likströmsladdning (DC), eftersom växelströmmen måste omvandlas och laddhastigheten beror på hur mycket ström laddaren kan leverera och hur mycket ström fordonets batteri kan hantera. Att ladda med växelström är den mest populära metoden för att ladda elbilar och används allmänt, bland annat vid hemmaladdning.

DC-laddning är å andra sidan ett snabbare laddningsalternativ som ofta används på offentliga platser med laddare med högre effekt. Till skillnad från växelströmsladdning levererar DC-laddning likström direkt till fordonets batteri utan en konverteringsprocess. Valet av laddningsstation att installera beror helt på dina behov och specifika krav. På offentliga platser som parkeringsplatser kan en kombination av AC och DC erbjuda en praktisk lösning för att tillgodose olika gästers behov och önskemål.

Är ni rikstäckande?

Ja, vi tillhandahåller installationer i hela Sverige, såväl som i Europa.

Kontakta oss

Vi är ett dynamiskt företag som lägger stor vikt vid teknik och innovation. Med omfattande erfarenhet inom elsystem, kraftlösningar och styrmekanismer är vi väl rustade för att möta dina behov. Vår mission är att erbjuda dig de mest hållbara, miljövänliga och effektiva lösningarna som finns tillgängliga. Kontakta oss och upptäck hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Kontakta

We use cookies to provide the best experience on our website. Read our Privacy Policy