Swedish

DC laddstationer

Våra DC-laddstationer för elfordon är kända som supersnabba på grund av deras prestanda - de kan ladda en elbil även inom 30 minuter. De är en idealisk lösning för människor som värdesätter tid. Perfekt för parkeringar och stationer längs motorvägar, samt företags- och hotellparkeringar. Den tillgängliga effekten på våra laddstationer börjar från 40 kW och slutar på 480 kW.

Den tillgängliga effekten av våra laddstationer

40 - 480 kW

EVB POWER ADVERT DC

Få en stadig inkomst tack vare annonser i din laddstation. EVB Power Advert DC är fristående supersnabb DC-laddstation med 55” eller 75” Samsung multimediaskärmen. Designad för laddning av bilar med hög batterikapacitet i offentliga utrymmen med hög trafiktäthet och potentiella reklammålgrupper.

 • Laddpunktseffekt även upp till 480 kW (EVB Ultra-version).
 • Möjlighet att ladda två eller tre fordon samtidigt med dynamisk kraftdelning.
 • Supersnabb laddning.
 • 55 eller 75 tum multimediaskärm från Samsung.
 • Digital Signage Android Player - ett molnbaserat reklam innehållshanteringssystem.

EVB POWER DC TRiNiTY

En EVB Power DC-station i TRiNiTY-versionen kan samtidigt ladda TRE elbilar med hög effekt! Varje station kan leverera en maximal effekt på antingen 120 kW eller 240 kW under en enda laddningssession. Utformad för att rymma fordon med stora batterikapaciteter är vår laddstation perfekt för offentliga och industriella utrymmen.

 • Supersnabb laddning.
 • Tre fordon samtidigt med dynamisk effektdelning.
 • Energikonsumtionsmätare vid varje arbetsstation.

EVB POWER DC

EVB Power DC är en avancerad lösning för höghastighetsladdning. Fristående laddare monterad på en dedikerad platta eller specialbyggd förstärkningsfundament. Med en till tre snabbladdningspunkter låter denna mångsidiga station dig fritt välja önskad effektnivå. Dess anmärkningsvärda laddningseffekt på upp till 480 kW säkerställer snabb laddning och betydande tidsbesparingar för elfordon.

 • Laddpunktseffekt även upp till 480 kW (EVB Ultra-version).
 • Upp till 3 laddpunkter.
 • Supersnabb laddning.

EVB WALLBOX DC

EVB Wallbox DC-stationen erbjuder flexibla konfigurationsalternativ och kan utrustas med upp till tre laddningspunkter. Den kan vara hängande eller fristående, monterad på en betongplatta. Denna mångsidiga station är idealisk för parkeringar, bensinstationer och serviceområden för resenärer, vilket ger snabbladdning för fordon. Stationen kan leverera full effekt på upp till 80 kW och kommunicerar olika laddningssteg genom LED-indikatorer, vilket säkerställer en tydlig och intuitiv laddningsprocess.

 • Laddpunktseffekt upp till 80 kW.
 • Upp till 2 laddpunkter.
 • Perfekt för underjordiska parkeringar och bensinstationer.

EVB MOBILEBOX DC

Mobil DC och valfri AC-snabbladdningsstation. Designad för privata garage, serviceverkstäder och verkstäder. Designad för laddning av bilar och lastbilar med batteri med hög kapacitet.

 • Effekt upp till 80 kW.
 • Mobil.
 • Batteri med hög kapacitet.

Vanliga frågor

Vad är er leveranstid?

Standard leveranstid är cirka 6-8 veckor beroende på beställning. Kontakta oss för att avtala ett mer detaljerat leveransdatum.

Vilka effekter har era laddstationer?

Vi har ett brett utbud av produkter, inklusive både AC- och DC-laddare för elbilar med olika utrustning och effekt. Effektintervallet för våra elbils-laddare är:

 • AC 3.7-43kW
 • DC 40-480kW

Vem installerar laddstationer?

Laddstationer installeras endast av svenska certifierade elektriker.

Hur snabbt laddar era stationer?

De snabbaste DC-laddarna kan ladda en bil på upp till en halvtimme. Laddningstiden för elbilar beror på:

 • effekten hos laddaren för elbilar
 • batterikapacitet
 • effekten hos omvandlaren installerad i bilen.

Vilken station är bäst för privat bruk?

Det bästa valet för privat bruk är små laddstationer som:

 • EVB E-wall – monterad i väggen, vilket inte bara gör den mycket enkel att använda utan också smälter nästan sömlöst in i fasaden och förbättrar dess estetik.
 • EVB Wallbox 2M AC – den kan hängas på väggen i garaget, vilket gör att den tar upp lite plats och kan ladda två bilar samtidigt. Laddpunktseffekt upp till 22 kW.

Hur hanteras reklaminnehållet på EVB Adverts laddstationer?

Reklaminnehållet på EVB Adverts laddstationer hanteras med hjälp av Digital Signage Android Player. Denna programvara låter dig hantera innehåll på din bildskärm var som helst med en internetanslutning - logga bara in på relevant webbplats, ladda upp videor, bilder, webbsidor, RSS-flöden, fjärrinnehåll, dela upp skärmen i valfritt antal skärmområden av valfri storlek och position och mycket mer.

Den stora fördelen med Central Stacks-programvaran är att servern finns i molnet, så klienten behöver inte installera och underhålla den på sin sida, och därför kan innehållet på alla anslutna medier hanteras var som helst och på vilken enhet som helst genom att logga in på servern via en webbläsare. Vår faktureringsmodell för Central Stacks-licenser är också mycket enkel och transparent, till skillnad från många andra system på marknaden, eftersom det årliga licenspriset redan inkluderar alla kostnader som kunden ådrar sig för systemet inklusive serverunderhåll etc., så i varje steg av projektet vet kunden exakt hur mycket det kommer att kosta honom att utöka DS-nätverket med ytterligare installationer.

Hur reglerar ni betalningarna med användarna av laddstationer?

Våra laddstationer är utrustade med ett mät- och faktureringssystem, vilket möjliggör snabb avräkning med kunden. Avräkningar görs via mobilapplikationer, RFID-kort eller en betalterminal.

Vad är skillnaden mellan att ladda en bil med AC och DC?

I de enklaste termerna ligger huvudskillnaden i fordonets laddningshastighet. Vid växelströmsladdning (AC) laddas elbilen vanligtvis långsammare jämfört med likströmsladdning (DC), eftersom växelströmmen måste omvandlas och laddhastigheten beror på hur mycket ström laddaren kan leverera och hur mycket ström fordonets batteri kan hantera. Att ladda med växelström är den mest populära metoden för att ladda elbilar och används allmänt, bland annat vid hemmaladdning.

DC-laddning är å andra sidan ett snabbare laddningsalternativ som ofta används på offentliga platser med laddare med högre effekt. Till skillnad från växelströmsladdning levererar DC-laddning likström direkt till fordonets batteri utan en konverteringsprocess. Valet av laddningsstation att installera beror helt på dina behov och specifika krav. På offentliga platser som parkeringsplatser kan en kombination av AC och DC erbjuda en praktisk lösning för att tillgodose olika gästers behov och önskemål.

Är ni rikstäckande?

Ja, vi tillhandahåller installationer i hela Sverige, såväl som i Europa.

Kontakta oss

Vi är ett dynamiskt företag som lägger stor vikt vid teknik och innovation. Med omfattande erfarenhet inom elsystem, kraftlösningar och styrmekanismer är vi väl rustade för att möta dina behov. Vår mission är att erbjuda dig de mest hållbara, miljövänliga och effektiva lösningarna som finns tillgängliga. Kontakta oss och upptäck hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Kontakta

We use cookies to provide the best experience on our website. Read our Privacy Policy