Swedish

Lågspänning

FIREBOX - Brandsäkra ställverk

FIREBOX-designen har uppfyllt de restriktiva kraven. Den utformas varje gång individuellt enligt kundens behov.

Den är tillverkad av flera lager ordentligt profilerad stålplåt som är ihopsvetsade. Mellan lagren finns en termisk lager av lämplig struktur och tjocklek, ansvarig för att behålla höga temperaturer under en brand. FIREBOX-strukturen är gjord i versionen för ytmontage. Målad med pulverlack i valfri färg enligt RAL-paletten.

Användning

 • Brandtätning av alla installationer, inklusive brandskyddssystem, automation och elektrisk apparatur från effekterna av mycket höga temperaturer under en brand i alla typer av konstruktion.
 • Minskning av byggkostnader och minskning av byggnadens yta som krävs för att separera brandzonen.
 • Tillhandahålla ett säkerhetssystem för anläggningen genom att innesluta angreppet av lågor och varma gaser.
 • Skydd av industriella processapparater under svåra arbetsförhållanden (hög temperatur, gaser).
 • Tillhandahåller brandsäkring och termisk isolering runt 40–140 grader C inuti kapslingen vid omgivande temperaturer över 1000 grader C.

Fördelar

 • FIREBOX-systemet för strömställare är en idealisk lösning i litet format för brandskydd av alla installationer, apparater, utrustning och säkerhetssystem i byggnader och industriella anläggningar mot höga temperaturer (upp till 1000 grader C) och gasintrång under en brand. Inuti kapslingen bibehålls temperaturen mellan 40 och 140 grader C.
 • Höljet möjliggör val och användning av valfri apparatur, tack vare möjligheten att göra den i vilken storlek som helst. Användningen av specialtätningar möjliggör införande av kablar med olika tvärsnitt.
 • Med FIREBOX-kapslingar minskar vi byggkostnaderna och sparar området för anläggningen som krävs för att separera brandzonen.

Konstruktionen

 • Den nedre och övre delen av FIREBOX är utrustade med avtagbara lock, vilka möjliggör installation av tvådelade messingtätningar av typen MDW. Det är möjligt att införa kablar av vilket tvärsnitt som helst genom tätningarna. Efter att ha infört ledningarna i kapslingen är det nödvändigt att tätninga tätningarna med ytterligare brandsäker tätning, enligt rekommendation.
 • Dörren är tillverkad på exakt samma sätt som väggarna och baksidan av kapslingen, vilket säkerställer en jämn temperaturdistribution genom hela strukturen och begränsar temperaturstigningen inuti kapslingen. Höger- och vänsterdörrar är möjliga. Dörrarna möjliggör enkel åtkomst inuti kapslingen och är utrustade med kompatibla lås och gångjärn. FIRBOX-kapslingen är utrustad med en innerdörr med möjlighet att installera vilket lås som helst.
 • Höljet är utformat för väggmontering. Det monteras med väggfästen på båda sidor av kapslingen, utrustade med skruvhål. Avståndet mellan fästena är godtyckligt.

Vanliga frågor

Vad är er leveranstid?

Standard leveranstid är cirka 6-8 veckor beroende på beställning. Kontakta oss för att avtala ett mer detaljerat leveransdatum.

Vilka effekter har era laddstationer?

Vi har ett brett utbud av produkter, inklusive både AC- och DC-laddare för elbilar med olika utrustning och effekt. Effektintervallet för våra elbils-laddare är:

 • AC 3.7-43kW
 • DC 40-480kW

Vem installerar laddstationer?

Laddstationer installeras endast av svenska certifierade elektriker.

Hur snabbt laddar era stationer?

De snabbaste DC-laddarna kan ladda en bil på upp till en halvtimme. Laddningstiden för elbilar beror på:

 • effekten hos laddaren för elbilar
 • batterikapacitet
 • effekten hos omvandlaren installerad i bilen.

Vilken station är bäst för privat bruk?

Det bästa valet för privat bruk är små laddstationer som:

 • EVB E-wall – monterad i väggen, vilket inte bara gör den mycket enkel att använda utan också smälter nästan sömlöst in i fasaden och förbättrar dess estetik.
 • EVB Wallbox 2M AC – den kan hängas på väggen i garaget, vilket gör att den tar upp lite plats och kan ladda två bilar samtidigt. Laddpunktseffekt upp till 22 kW.

Hur hanteras reklaminnehållet på EVB Adverts laddstationer?

Reklaminnehållet på EVB Adverts laddstationer hanteras med hjälp av Digital Signage Android Player. Denna programvara låter dig hantera innehåll på din bildskärm var som helst med en internetanslutning - logga bara in på relevant webbplats, ladda upp videor, bilder, webbsidor, RSS-flöden, fjärrinnehåll, dela upp skärmen i valfritt antal skärmområden av valfri storlek och position och mycket mer.

Den stora fördelen med Central Stacks-programvaran är att servern finns i molnet, så klienten behöver inte installera och underhålla den på sin sida, och därför kan innehållet på alla anslutna medier hanteras var som helst och på vilken enhet som helst genom att logga in på servern via en webbläsare. Vår faktureringsmodell för Central Stacks-licenser är också mycket enkel och transparent, till skillnad från många andra system på marknaden, eftersom det årliga licenspriset redan inkluderar alla kostnader som kunden ådrar sig för systemet inklusive serverunderhåll etc., så i varje steg av projektet vet kunden exakt hur mycket det kommer att kosta honom att utöka DS-nätverket med ytterligare installationer.

Hur reglerar ni betalningarna med användarna av laddstationer?

Våra laddstationer är utrustade med ett mät- och faktureringssystem, vilket möjliggör snabb avräkning med kunden. Avräkningar görs via mobilapplikationer, RFID-kort eller en betalterminal.

Vad är skillnaden mellan att ladda en bil med AC och DC?

I de enklaste termerna ligger huvudskillnaden i fordonets laddningshastighet. Vid växelströmsladdning (AC) laddas elbilen vanligtvis långsammare jämfört med likströmsladdning (DC), eftersom växelströmmen måste omvandlas och laddhastigheten beror på hur mycket ström laddaren kan leverera och hur mycket ström fordonets batteri kan hantera. Att ladda med växelström är den mest populära metoden för att ladda elbilar och används allmänt, bland annat vid hemmaladdning.

DC-laddning är å andra sidan ett snabbare laddningsalternativ som ofta används på offentliga platser med laddare med högre effekt. Till skillnad från växelströmsladdning levererar DC-laddning likström direkt till fordonets batteri utan en konverteringsprocess. Valet av laddningsstation att installera beror helt på dina behov och specifika krav. På offentliga platser som parkeringsplatser kan en kombination av AC och DC erbjuda en praktisk lösning för att tillgodose olika gästers behov och önskemål.

Är ni rikstäckande?

Ja, vi tillhandahåller installationer i hela Sverige, såväl som i Europa.

Kontakta oss

Vi är ett dynamiskt företag som lägger stor vikt vid teknik och innovation. Med omfattande erfarenhet inom elsystem, kraftlösningar och styrmekanismer är vi väl rustade för att möta dina behov. Vår mission är att erbjuda dig de mest hållbara, miljövänliga och effektiva lösningarna som finns tillgängliga. Kontakta oss och upptäck hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Kontakta

We use cookies to provide the best experience on our website. Read our Privacy Policy